Friday, August 19, 2011

«Μόνο ο Τζίγκερ μπορεί»

Ο Χρήστος Δημόπουλος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Βαρδινογιάννη καθώς τόνισε πως μόνο αυτός μπορεί να διοικήσει τον Παναθηναϊκό. Ο «φονιάς» τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον Sentra 103.3!

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ: «Ένας Παναθηναϊκός τραγικός, ασύνθετος, απρόσωπος! Πρώτη φορά είδα τον Παναθηναϊκό σε αυτό το χάλι. Όλες οι γραμμές δεν δούλευαν. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε μία φάση να κάνει ένα γκολ. Τη φάση την έκανε στο 80'. Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός. Από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Από αυτό που είδα τα πράγματα φέτος θα είναι πολύ δύσκολα».

Για το αν είναι σε μεταβατικό στάδιο η ομάδα μετά τις αποχωρήσεις, όπως του Σισέ: «Δεν μπορείς να σταθείς στον Σισέ. Δηλαδή τι θα γίνει, θα μείνει στον Σαραβάκο ή στον Σισέ είκοσι χρόνια; Πρέπει να πάρει έναν παίκτη να βοηθήσει την επίθεση. Αν πεις ότι κάποιος ήταν επικίνδυνος αυτός ήταν ο Λέτο. Δηλαδή θα περιμένει ο ΠΑΟ τον Λέτο να παίξει μπάλα;»

Για τη συνέχεια: «Ήταν ντροπιαστική η ήττα από την Οντένσε. Καλύτερα που έφαγε τρία, φανταστείτε να κέρδιζε εδώ μέσα η Μακάμπι. Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Τώρα αν φταίνε οι διοικήσεις... Εγώ έχω πει τη γνώμη μου και θα την ξαναπώ. Αυτός που μπορεί να διοικήσει την ομάδα είναι ο Τζίγκερ. Να σταματήσουν κάποιοι να τον βρίζουν.

Ο μοναδικός που έχει την οικονομική επιφάνεια και μπορεί να φτιάξει ομάδα είναι ο Τζίγκερ. Εγω δεν είμαι με τον Τζίγκερ και με τον κάθε Τζίγκερ. Λέω τη γνώμη μου σαν παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτό τον Παναθηναϊκό. Καλύτερα να μην το έδειχνε η τηλεόραση!

Αν δεν μπει ο Τζίγκερ, ποιος θα μπει; Είδατε το καλοκαίρι τι γινότανε. Το να διαλυθεί, το διαλύουμε. Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά. Ποιος θα μπει μπροστά».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Έντεκα παίκτες παίζανε χτες. Δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στον προπονητή. Ο προπονητής λέει κάποια πράγματα, μιλάει μια ώρα και μετά μπαίνεις στο γήπεδο να δείξεις ποιος είσαι. Πέντε λεπτά ακόμη θα τρώγαμε κι άλλο γκολ...»

0 comments:

Post a Comment