Tuesday, July 5, 2011

Angelina Jolie Πρώτη ζωή και οικογένεια

Η Αντζελίνα Τζολί γεννήθηκε 4, Ιουνίου 1975, το γένος Angelina Jolie Voight, είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός. Έχει λάβει ένα βραβείο 'Οσκαρ, δύο βραβεία Actors Guild οθόνη, και τρεις Χρυσές Σφαίρες. Τζολί προωθεί ανθρωπιστικά ζητήματα, και σημειώνεται για το έργο της με τους πρόσφυγες ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Έχει αναφερθεί ως ένα από τα πιο ελκυστικά άτομα στον κόσμο, καθώς και στον κόσμο "πιο όμορφη" γυναίκα, τους τίτλους για τους οποίους έχει λάβει σημαντική προσοχή των μέσων ενημέρωσης.
Αν και έκανε το ντεμπούτο οθόνης της ως παιδί μαζί με τον πατέρα της, Jon Voight στην ταινία του 1982 Lookin "να βγει έξω, να ενεργήσει σταδιοδρομία Τζολί άρχισε στην πραγματικότητα σε μια δεκαετία αργότερα, με την χαμηλού προϋπολογισμού παραγωγή Cyborg 2 (1993). Ο πρώτος ηγετικός ρόλος της σε μια σημαντική ταινία ήταν το Hackers (1995). Αυτή έναστρη στις αυστηρά επευφημημένες βιογραφικές ταινίες George Wallace (1997) και Gia (1998), και κέρδισε ένα βραβείο 'Οσκαρ για τον καλύτερο δεύτερο γυναικείο ρόλο για την απόδοσή της στο κορίτσι δράματος, διακεκομμένη (1999). Τζολί επιτευχθεί ευρύτερη φήμη μετά την απεικόνισή της video game ηρωίδας Lara Croft στη Lara Croft: Tomb Raider (2001), και από τότε έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο γνωστές και υψηλός-πληρωμένες ηθοποιούς σε Hollywood. Είχε μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της με τη δράση-κωμωδίας ο κ. & Mrs Smith (2005) και την ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda (2008).
Διαζευγμένος από ηθοποιούς Jonny Lee Miller και Μπίλι Μπομπ Θόρντον, η Τζολί ζει αυτήν την περίοδο με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, σε μια σχέση που έχει προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Jolie και Pitt έχουν τρία υιοθετημένα παιδιά, Maddox, Pax και Zahara, καθώς και τρία βιολογικά παιδιά, Shiloh, Knox και Vivienne.
Περιεχόμενα
* 1 Πρόωρη ζωή και την οικογένεια
* 2 Σταδιοδρομία
o 2.1 Πρόωρη εργασία: 1993-1997
o 2,2 Θεαματική: 1997-2000
o 2.3 Διεθνής επιτυχία: 2001-σήμερα
* 3 Η ανθρωπιστική εργασία
* 4 Σχέσεις
* 5 Παιδιά
* 6 Στα μέσα ενημέρωσης
* 7 Τατουάζ
* 8 Φιλμογραφία
* 9 Βραβεία
* 10 Αναφορές
o 10,1 Σημειώσεις
o 10,2 Περαιτέρω ανάγνωση
* 11 Εξωτερικές συνδέσεις
Πρώτη ζωή και οικογένεια
Γεννημένος στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Jolie είναι η κόρη των ηθοποιών Jon Voight και Μαρσελίν Μπερτράν. Είναι η ανιψιά του Chip τραγουδιστής-τραγουδοποιός Taylor, αδελφή της James Haven και την βαπτιστική των φορέων Ζακλίν Μπισέ και Maximilian Schell. Από την πλευρά του πατέρα της, η Τζολί είναι της Τσεχοσλοβακίας και γερμανικής καταγωγής, και από την πλευρά της μητέρας της που είναι η γαλλική καναδική και λέγεται ότι είναι από τους προγόνους Ιρόκων. Ωστόσο, Voight υποστήριξε Bertrand "δεν ήταν σοβαρά Iroquois", και απλώς δήλωσε ότι για την ενίσχυση της εξωτικό φόντο της.
Μετά το χωρισμό των γονέων της το 1976, η Τζολί και ο αδελφός της είχαν τεθεί από τη μητέρα τους, οι οποίοι εγκατέλειψαν ενεργώντας φιλοδοξίες της και μετακόμισε μαζί τους για να Palisades της Νέας Υόρκης. Σαν παιδί, Jolie είδε τακτικά ταινίες με τη μητέρα της και αργότερα εξήγησε ότι αυτό είχε εμπνεύσει το ενδιαφέρον της για να ενεργήσει? Ότι δεν είχαν επηρεαστεί από τον πατέρα της. Όταν ήταν έντεκα χρονών, η οικογένεια μετακόμισε πίσω στο Λος Άντζελες και Jolie αποφάσισε ότι ήθελε να δράσει και να εγγραφεί στο Lee Strasberg Theatre Institute, όπου εκπαιδεύονται για δύο χρόνια και εμφανίστηκε σε διάφορες σκηνικές παραγωγές.
Στην ηλικία των 14, που χάθηκε από μαθήματα υποκριτικής της και ονειρευόταν να γίνει σκηνοθέτης κηδεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φορούσε μαύρα ρούχα, βαμμένα μωβ μαλλιά της και βγήκε moshing με live-in φίλο της. Δύο χρόνια αργότερα, αφού η σχέση είχε τελειώσει, ότι νοικιασμένο ένα διαμέρισμα πάνω από ένα γκαράζ λίγα τετράγωνα από το σπίτι της μητέρας της. Επέστρεψε στο θέατρο σπουδές και αποφοίτησε από το γυμνάσιο, αν και τον τελευταίο καιρό έχει αναφερθεί σε αυτό το διάστημα με την παρατήρηση: «Είμαι ακόμα στην καρδιά-και πάντα θα είναι-ακριβώς ένα πανκ παιδί με τατουάζ".
Τέλος, υπενθύμισε αργότερα το χρόνο της ως φοιτητής στο Beverly Hills High School (και αργότερα Moreno Γυμνάσιο), και το αίσθημα της απομόνωσης μεταξύ των παιδιών των της περιοχής πιο εύπορες οικογένειες. Η μητέρα του Jolie επέζησε σε ένα μετριότερο εισόδημα, και Jolie φόρεσε συχνά τα μεταχειρισμένα ρούχα. Ήταν πείραζαν από άλλους φοιτητές που στοχεύουν, επίσης, για την ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, για να είναι εξαιρετικά λεπτή, και επειδή φορούσε γυαλιά και τιράντες. Της αυτοεκτίμησης είχε μειωθεί ακόμη περισσότερο κατά την αρχική προσπάθειές της στην μοντελοποίηση αποδείχτηκε ανεπιτυχής. Άρχισε να τον εαυτό κοπεί?. Αργότερα σχολιάζοντας: «Εγώ συλλέγονται τα μαχαίρια και τα πάντα είχαν ορισμένα πράγματα γύρω από Για κάποιο λόγο, το τελετουργικό της που έχουν κοπεί τον εαυτό μου και το αίσθημα του πόνου, ίσως αισθάνεστε ζωντανοί, αίσθηση κάποιου είδους απελευθέρωση, ήταν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτική να μου. "
Τζολί είχε αποξενωθεί από τον πατέρα της για πολλά χρόνια. Οι δύο προσπάθησε να συμβιβάσει και εμφανίστηκε μαζί της στο Lara Croft: Tomb Raider (2001). Τον Ιούλιο του 2002, η Τζολί υπέβαλε αίτημα να αλλάξει νόμιμα το όνομά της σε "Angelina Jolie», ρίχνοντας Voight, όπως το επώνυμό της? Η αλλαγή ονόματος έγινε επίσημη στις 12 Σεπτεμβρίου 2002. Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, Voight υποστήριξε ότι η κόρη του είχε «σοβαρά ψυχικά προβλήματα" σχετικά με την πρόσβαση Hollywood. Jolie αργότερα έδειξε ότι δεν επιθυμεί πλέον να ακολουθήσει μια σχέση με τον πατέρα της, και είπε: «Ο πατέρας μου και δεν μιλώ. Δεν κατέχω κανένα θυμό προς το μέρος του. Δεν πιστεύω ότι η οικογένεια κάποιου γίνεται το αίμα τους . Επειδή ο γιος μου, η οποία εγκρίθηκε, και οι οικογένειες κερδίζονται. " Δήλωσε ότι δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει τους λόγους της για αποξένωση από τον πατέρα της, αλλά επειδή είχε υιοθετήσει το γιο της, δεν σκεφτόταν ότι ήταν υγιές για την να συνδέσει με Voight. Τον Φεβρουάριο του 2010, Jolie δημόσια επανενωθεί με τον πατέρα της όταν αυτός την επισκέφθηκε στα γυρίσματα Η Τουριστική στη Βενετία.

angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie
angelina jolie

0 comments:

Post a Comment