Friday, July 8, 2011

Γιάννης Αϊβάζης: “Παντρεύομαι στις 12 Σεπτεμβρίου”

0
Ο Γιάννης Αϊβάζης κατασταλαγμένος και πιο ώριμος από ποτέ ανακοινώνει την ημερομηνία του γάμου του και αποκαλύπτει τις σκέψεις του για ένα δεύτερο παιδί. “12 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα θα γίνει ο γάμος.










Θα είναι θρησκευτικός, αλλά δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Για μένα ένας γάμος είναι μια τυπική διαδικασία. Είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για την κόρη μας. Είτε είσαι έγγαμος είτε είσαι άγαμος, όταν ζεις μαζί με τον άλλο και μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, δεν αλλάζει κάτι” δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε αναφορικά με το αν θα είναι ένας γάμος ανοιχτός στις κάμερες λέγοντας: “Θα είναι ανοιχτός στους φίλους μας. Θέλω να περάσουμε καλά και να είναι μια ημέρα για μας.

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που μαθαίνεται έρχονται. Εσωτερικά όμως την ώρα του μυστηρίου θα είμαστε χωρίς κάμερες.” Όσο για το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί τόνισε: “Και βέβαια θα ήθελα και άλλο παιδί. Ας μεγαλώσει λίγο ακόμα η μικρή και βλέπουμε. Η αγάπη θεωρώ ότι πρέπει να μοιράζεται και όχι να την κρατάς για ένα παιδί. Βέβαια και θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδί, αλλά ας μεγαλώσει λίγο ακόμα η Ισμήνη.”

0 comments:

Post a Comment